Elektriker Upplands Väsby

 

Välkommen till bengt widahls el ab

Elektriker Upplands Väsby – Med vår kunskap, skapar vi er en trivsam och elsäker miljö

Elektriker Upplands Väsby – Elektriska lösningar för alla

Bengt Widahls El erbjuder pålitliga elinstallationer och service för både företag och privatpersoner i Sollentuna, Täby, Danderyd och hela norra Stockholm. Vi strävar efter snabba, säkra och kostnadseffektiva lösningar, alltid med målet att leverera högsta kvalitet. Med mångårig erfarenhet garanterar vi 100% kundnöjdhet från enkla installationer till avancerade reparationer.

Våra tjänster är anpassade för att möta dina specifika behov. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig med dina elbehov. Läs mer om oss här.

Elektriker Upplands Väsby

VILKA vi är

Vi har över 20 års erfarenhet inom elektrikeryrket och besitter den nödvändiga AB-L behörigheten för att driva en elfirma. Vår erfarenhet inkluderar även arbete som filmelektriker vid SVT, vilket har förstärkt vår förmåga att leverera både tekniskt och kreativt arbete. Vi är passionerade för vårt yrke och ser ständigt fram emot nya utmaningar.

Elektriker Upplands Väsby

Vad vi gör

Som elektriker prioriterar vi säkerheten och strävar efter att minimera risker genom att använda vår omfattande kunskap och erfarenhet. Vi hanterar allt från enkla installationer till komplexa projekt och är kvalificerade med Allmän behörighet (ABL) för att arbeta med spänningar upp till 1000 volt.

Elektriker Upplands Väsby

VÅRA TJÄNSTER

På Bengt Widahls El erbjuder vi ett brett utbud av elektrikertjänster för både privatpersoner och företag. Våra tjänster inkluderar allt från grundläggande elinstallationer och underhåll till avancerade felsökningar och reparationer. Vi hanterar även skräddarsydda projekt anpassade efter specifika behov och förutsättningar, säkerställande att alla lösningar är både säkra och effektiva.

Vår erfarenhet och behörighet garanterar högsta kvalitet och pålitlighet i alla typer av elarbeten.

Bengt Widahls El AB

LOMVÄGEN 31, 192 56 Sollentuna

073-650 53 21